Infoavonden knie- en heupprothese

Als specialist in lichaams- en bewegingsklachten ziet ViaSana veel patiënten met versleten knieën en heupen. Binnen ViaSana worden jaarlijks ongeveer 600 knieprotheses en 400 heupprotheses geplaatst. Door de vergrijzing en het langer actief blijven van de mensen zal dit aantal de komende jaren verder stijgen. Toch blijkt uit onderzoek dat veel mensen soms lang blijven lopen met pijn. Simpelweg omdat ze niet weten wat de juiste behandelmethoden zijn of omdat ze de klachten nog niet erg genoeg vinden. Voor deze mensen organiseren de specialisten van ViaSana onderstaande informatieavonden:

Orthopedische chirurgen geven uitleg

Ontmoet onze orthopedisch chirurgen tijdens de infoavonden van 23 en 30 mei over de heup- en knieprothese. Middels een presentatie vertellen zij u over het ontstaan van pijnklachten, de niet-operatieve behandelmethoden, de operatietechnieken en de daarbij behorende revalidatieperiode. Daarnaast krijgt u patiëntenvoorlichting mee naar huis, zodat u alles thuis nog eens na kunt lezen.

Locatie

De informatieavond vindt plaats in Hotel Dormylle. Dit hotel is gelegen op hetzelfde terrein als Kliniek ViaSana aan de Hoogveldseweg 1 te Mill. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het Hotel en Fitland.

Programma 23 en 30 mei 2017

Tussen 18:30 uur en 19:00 uur - Ontvangst met koffie
19:00 uur - Start presentatie
20:00 uur - Einde presentatie

Aanmelden